20 de juny 2012

21 DE JUNY A LES 19.30 concentració PEL DRET A L'AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT

CAMPANYA PEL DRET 
A L'AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT.
convoca el 21 DE JUNY A LES 19.30 

concentració a la Plaça sant Jaume de BCN

NOSALTRES PARIM! NOSALTRES DECIDIM!
 
Defensarem, com ho fem des de fa dècades, qualsevol avenç en el dret de les dones a decidir. No farem Cap pas enrere en el reconeixement dels Drets Sexuals i Reproductius que, recordem, estan recollits i protegits per les convencions internacionals de NNUU del Caire 1994 i Beijing1996.


100.000 dones avortem cada any a l'Estat Espanyol. Cal escoltar les veus que amaguen aquests números. El dret a decidir no pot limitar-se per uns supòsits conservadors decidits per governs canviants. Si volem rebaixar el nombre d'avortaments, no el penalitzeu.
Volem relacions igualitàries, anticonceptius gratuïts i a l'abast de tothom. Dret a decidir I avortament lliure i gratuït. És aquesta la política en la que treballem les feministes de tot el món.
L'avortament és un fet. L'educació sexual i afectiva una necessitat.
Cada vegada ressonen més veus que volen fer pagar la seva crisi retallant i amenaçant els nostres drets sexuals i reproductius , a moltes comunitats ja no es paguen els avortaments fins a les 14 setmanes, i si són estrangeres sense papers a cap lloc, no s’ha posat en marxa res sobre l’educació sexual i afectiva sinó tot el contrari i a l’octubre tenim l’amenaça del Gallardon i el constant insult del govern i de l’església contra els drets sexuals i reproductius per no parlar de tots els altres drets que estan precaritzant la vida de centenars de persones

Per això sortim el carrer i seguim vindicant els nostres drets
FORA ELS ROSARIS DELS NOSTRES OVARIS

L’avortament fora del Codi penal i a la cartera de serveis de la sanitat pública

Gatamaula amb la Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït
dretalpropicos@gmail.com