14 de set. 2012

COMUNICAT DE SUPORT A LA VAGA D’ENSENYAMENT PÚBLIC

Des del col·lectiu de dones feministes Gatamaula volem donar suport a la vaga d’ensenyament públic convocada per la Coordinadora Interzones i amb el suport de la CGT.

Volem felicitar i donar suport a tot el professorat i la comunitat educativa que ha fet i està fent l’esforç d’autoorganitzar-se i sortir al carrer per lluitar per a una educació pública i de qualitat. Davant l’atac frontal que s’està duent a terme envers l’educació no queda una altra solució que sortir al carrer per denunciar les pujades de taxes a les universitats i FP, l’augment de ratios a les classes, l’intent de privatitzar les Escoles Bressol, l’acomiadament de 3000 treballadores i un llarg etcètera que sota l’excusa de la crisi econòmica  el que pretenen és canviar el model d’educació pública que, tot i que ja tenia mancances a hores d’ara s’agreugen.

 

Volem recalcar que el sector educatiu és un sector molt feminitzat i que per tant el percentatge de dones que s’han quedat a l’atur és molt elevat. Això  aguditza la feminització de la pobresa i la dependència econòmica de les dones.
Entenem que l’educació és un dels pilars de la nostra societat, la d’ara i la del futur i que per tant és indispensable lluitar contra les retallades en el sector educatiu. Alhora encoratgem a tota la comunitat educativa per tal que s’organitzi en  Assemblees Grogues,  Assemblees Interzones,  Assemblees de Barris, etc. per tal de tirar endavant la vaga indefinida discontínua.

Juntes ho podem tot!

Prou agressions a l’educació!

Per una educació  Antipatriarcal, Popular, Pública, Catalana i de Qualitat.

Per a més informació: http://interzonesdocent.blogspot.com.es/