6 de març 2013

AQUEST 8 DE MARÇ I CADA DIA...


Manifest: 
CONTRA L'OFENSIVA PATRIARCAL CAPITALISTA, DESOBEDIÈNCIA FEMINISTA!

Perquè amb l'excusa d'aquesta estafa anomenada CRISI ens estan desposseint per tal que qui té el poder no perdi res, amb l’ajuda dels partits institucionals, i no els importa que hi hagi gent sense casa, i cases sense gent, ni menjar que es podreix, alhora que cada vegada hi ha més gent que pateix fam...

Perquè no volem renunciar a una sanitat pública i de qualitat, ni a un ensenyament digne, laic i inclusiu, ja que sabem que volen fer-ne negoci, i les nostres vides no són mercaderies!
Perquè les que tenim “la sort” de tenir feina, no volem cobrar menys per ser dones, i ens fastigueja que la darrera reforma laboral hagi servit per precaritzar encara més les nostres condicions de treball. 

Perquè volem places públiques a les escoles bressol per a tots els infants, per tal que la maternitat no sigui una creu, ni la conciliació un luxe! Perquè defensem que TOTES les DONES som treballadores, sigui dins o fora, i pensem que les escombres i les fregones, han de ser per totes les persones...

Perquè estem fartes de ser l'ase dels cops a les nostres llars. Perquè les dones hem lluitat molt com perquè ara ens vulguin fer tornar a casa, ens vulguin fer creure que les violències de gènere són casos aïllats, i ens vulguin impedir el dret sobre el nostre cos.
Perquè no volem que la gent opini sobre els nostres cossos, perquè el que volem és poder decidir, que l'avortament sigui lliure i gratuït, i gaudir de la nostra sexualitat com, quan i amb qui vulguem!!!

Perquè volen que les dones esmorteïm els cops d'aquesta crisi, cada dia més durs i més despietats, perquè volen que cosim pedaços per a les seves retallades, que cada vegada esquerden més la nostra societat... per tot plegat i per molt més,  les dones hem de plantar cara!!!
Barcelona 18.30h Plaça Universitat.
Tarragona 19.00h Estàtua dels Despullats
València 19.00h Jardins del Parterre. 
Alacant 20.00h Estació de Renfe.
Palma 18.00h Plaça Porta Pintada. 
Lleida 19.30h Plaça de l'IEI.
CARTELL UNITARI
BANER UNITARI