25 de maig 2013

CRÒNICA 24 DE MAIG. XERRADA "MOVIMENT D'ALLIBERAMENT DE LES DONES DEL KURDISTAN".24 de Maig de 2013. La Flor de Maig es va a quedar petita, unes 80 persones ens vam a trobar per escoltar la situació actual de les dones al Kurdistan.

La xerrada va començar recordant les 3 camarades assassinades el 9 de gener del 2013 a París. A continuació es va explicar el passat oprimit del poble del Kurdistan on ara estan lluitant per la seva nació, llengua i cultura.


També es va explicar com l’organització del moviment kurd ha donat una preponderància a les dones i com tot el moviment ha assumit que si la dona no s'allibera el poble kurd no serà lliure. Aquest fet és palès no només en les seves campanyes sinó també en la seva forma organitzativa on les dones s’autoorganitzen a tots els nivells i generen les pròpies dinàmiques, decisions i apostes estratègiques.

La xerrada es va acabar comentant les diferents campanyes a favor de la dona que s’han dut a terme durant els últims anys i explicant la situació actual on es troben.

Per últim es va fer una ronda de preguntes on van sortir qüestions molt interessants.
Vam a acabar el vespre amb entrepans, beure i musica i amb moltes ganes de seguir fent trobades internacionalistes.

Moltes gràcies a totes per participar a la xerrada.

VISCA L'INTERNACIONALISME FEMINISTA!!