13 d’oct. 2014

Jornada debat 1-Nov. “Feminismes i radicalitats democràtiques: coms que són quès”.

Vivim una època plena de canvis, de rebel·lies a molts nivells: social, polític, democràtic, nacional, de ciutats… i s’estan organitzant diverses propostes on moltes de nosaltres ens hem sentit incloses, però on sentim, al mateix temps, el neguit de què els feminismes no hi tinguin un encaix en el que ens sentim còmodes.

D’aquest neguit, de la necessitat i del convenciment de què qualsevol proposta revolucionària ha de ser antipatriarcal i feminista, neix la voluntat de debatre i treballar entorn “Feminismes i radicalitats democràtiques: coms que són quès”.
Política de la relació, despatriarcalització, igualtat, equitat, diferència, autoritat, compromís, interdependència… Si volem que l’època que entre totes i tots estem creant se submergeixi en els feminismes, tenim molta feina per davant.

Per això, creem aquest bloc, on anar compartint i fent visibles continguts despatriarcalitzants.
I per això també us proposem, el dia 1 de novembre (2014) debatre juntes i reflexionar sobre com fem que tot el nostre llegat de pràctiques, experiències i relacions sigui un eix vertebrador de les noves propostes de transformació social i no quedi una vegada més fora o minimitzat.  Us esperem per compartir tot respectant els ritmes i les propostes concretes des d’on cadascuna es vol relacionar i fer activisme.

voleu saber qui som? Inscripcions? programa de la jornada? més info