7 de juny 2013

PETICIÓ SUPORT MUTU - Dissabte 8 de juny de 12 a 14 hores.


Acció davant l’empresa Caprabo.
Planta de Travessera de Gràcia/ Balmes, Barcelona.

Dissabte 8 de juny de 12 a 14 hores us convoquem davant les portes de la planta 12 del Caprabo, Travessera de Gràcia cantonada Balmes, de Barcelona, des de les 12 fins a les 14.

Mitjançant la present, us comuniquem que el conflicte a l’empresa Caprabo no cessa. A l’ofensiva de reestructuració de l’empresa i l’empitjorament de les condicions així com els tancaments anunciats aquesta setmana que significaran acomiadaments encoberts, es suma la contínua dinàmica d’agressions a les nostres delegades i afiliades.


Aquesta és la situació en la que es troba la Vanessa, una delegada de la Planta 12 de Caprabo, (Travessera de Gràcia cantonada Balmes). Després de patir dos anys de discriminació i assetjament per part del seu cap, manat per l’empresa, ara se li nega la possibilitat de mantenir un horari que li permeti conciliar la feina amb l’atenció a la seva filla de 7 anys. El motiu per negar-ho, quan l’empresa ja ho fa amb altres persones, “ES QUE ES UNA DELEGADA PELEONA DE LA CGT”. El tema ja està en mans del Jutjat Social, però també necessitem suport social que ens permeti guanyar aquesta batalla.

 Per això, a la secció sindical de la CGT de Caprabo i al Sindicat d’Hosteleria de Barcelona hem acordat enfrontar-nos a aquesta nova agressió a la CGT. Sol·licitem el recolzament de tota l’organització i, en especial, de les secretaries de Gènere de tots els ens, per lluitar contra aquesta doble agressió contra la companya: per ser de la CGT i per ser DONA.

Esperem que prengueu aquesta lluita com a vostra ja que, a més d’enfrontar-nos a una empresa que agredeix a la CGT, les dones i homes que demanen aquest dret de conciliació familiar, necessiten que anem guanyant exemples per al futur.
Aquesta és la primera acció que convoquem, però esperem que ens ajudeu a tots els territoris per expandir aquesta lluita davant de totes les botigues de Caprabo de les vostres localitats. Us adjuntem un full informatiu en català i castellà que podreu repartir a partir del 8 de juny a totes les botigues que creieu convenient.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES.
Demostrem-ho!!