9 de gen. 2015

#TaldiacomAVUI fa 2 anys de l'assassinat de les tres activistes kurdes a París #SakineFidanLeyla, Ni oblit ni perdó!

#TaldiacomAVUI fa 2 anys de l'assassinat de les tres activistes kurdes a París, Sakine Cansiz, Fidan Dogan i Leyla Söyleme. El cas encara ha de ser investigat... Ni oblit ni perdó! Exigim justícia per #SakineLeylaFidan

Solidaritat feminista amb el poble Kurd i amb les tres activistes kurdes assassinades:


Companyes,
encara no s'ha fet justícia amb l'assassinat de Fidan, Sakine i Leyla, i nosaltres no oblidarem, ni perdonarem. Elles ens han ensenyat el camí cap a la llibertat, i nosaltres les homenatjarem amb els nostres punys rebels. Elles tres, igual que la valenta Zîlan, igual que totes vosaltres, guerrilleres, lluitadores anònimes, sou un exemple per totes nosaltres. La vostra lluita d'alliberament com a dones, per un alliberament social i nacional, és el camí cap a la llibertat absoluta. La vostra lluita està alliberant a poc a poc a les dones kurdes, i en aquest camí també ens feu més lliures a les dones catalanes, i a totes les dones del món.

Encara que el sistema patriarcal ens vol vendre la il·lusió de la igualtat entre homes i dones, en la societat catalana aquesta igualtat és totalment falsa aquesta igualtat. Les dones catalanes seguim patint atacs constants cap a nosaltres i els nostres cossos. Per això mateix, la lluita de les dones kurdes és un exemple d'autodefensa i d'autorganització contra el sistema patriarcal i les institucions que ens encadenen.

Fidan, Sakine, Leyla i totes vosaltres sou un exemple! Sou l’esperança de que hi ha futur i ganes de continuar lluitant per una societat feminista!

Compartim l'opressió patriarcal i imperialista, però el que ens uneix és sobretot la rebel·lia i el desig de llibertat. El vostre dia arribarà, i sereu dones lliures, en un Kurdistan lliure! Mentrestant, ens trobarem en les trinxeres de la lluita constant, coherent i irrenunciable per a la revolució feminista, i per a la llibertat de nostres pobles!

Exigim justícia per #SakineLeylaFidan, i per tot el poble kurd!
La vostra lluita també queda viva en nosaltres!

Visca la lluita feminista!
Visca la lluita internacionalista!

CRÒNICA 10 gen. 2014